La Policia Nacional deté a Dénia a “Juan Diablo”, un perillós sicari colombià 

  • La Policía Nacional detiene en Dénia a “Juan Diablo”, un peligroso sicario colombiano 
  • La Policía Nacional detiene en Dénia a “Juan Diablo”, un peligroso sicario colombiano 
  17/04/2024

 

Està implicat en segrestos, extorsions, tortures, accessos carnals violents i la desaparició de diverses persones

 

Agents de la Policia Nacional han detingut a Dénia a un fugitiu buscat per les autoritats judicials de Colòmbia per la comissió de nombrosos delictes violents. El pròfug, sobrenomenat “Juan Diablo”, és integrant del grup criminal “Els Llops” que actua en el municipi colombià de Tuluá, Vall del Cauca. Se'l considera responsable d'ordenar i cometre els furts i diferents segrestos, extorsions, tortura, accés carnal violent, així com la desaparició forçada de diferents ciutadans. Per tot això, les autoritats judicials colombianes sol·liciten una pena de 42 anys de presó. 

La investigació es va iniciar quan, a través d'Interpol, els agents van rebre una comunicació sobre la possible presència del pròfug a Espanya. Després de diverses gestions es va tindre coneixement que el fugitiu podria ocultar-se a Dénia. 

Donat el seu perfil perillós i violent del fugitiu, es van iniciar gestions urgents per a esbrinar on vivia i, quan se li va localitzar, es va procedir a la seua detenció. A “Juan Diablo” se li ha posat va passar a la disposició del Jutjat Central d'Instrucció en funcions de guàrdia de l'Audiència Nacional.

<<< Tornar a la portada