La Policía Nacional detiene en Dénia a una fugitiva buscada por la justicia francesa por secuestro de menor

La Policía Nacional detiene en Dénia a una fugitiva buscada por la justicia francesa por secuestro de menor
  17/03/2024

Agents de la Policia Nacional han detingut a Dénia a una dona de 44 anys sobre la qual pesava una Orde Europea de Detenció per a Extradició per França per delicte de segrest de menor. Es tracta del seu fill d'11 anys d'edat, amb el qual havia fugit. 

La detenció es va produir en un hotel del municipi. Sobre el xiquet constava un assenyalament europeu, també emés per França de “Protecció de Menor d'Edat Desaparegut”. Es van fer gestions perquè fora traslladat a un centre de menors.

Les autoritats franceses havien sol·licitat la detenció de la dona ja que pel que sembla no havia escolaritzat al seu fill. A més, s'havia canviat de domicili fins a quatre ocasions en pocs mesos, sense comunicar-ho al pare. Segons la Policia Nacional, la detinguda, que va passar a disposició judicial, pot patir algun tipus de trastorn psíquic. 

El delicte presumptament comés per la dona té aparellada una pena de fins a tres anys a França. 

La detinguda, una dona francesa, de 44 anys d'edat, va ser posada a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Dénia segons el que es disposa pel Jutjat Central d'Instrucció de Guàrdia de Madrid.

 

 

<<< Tornar a la portada