La Policia Nacional inspecciona deu establiments a Dénia on es consumien drogues

La Policía Nacional inspecciona diez establecimientos en Dénia dónde se consumían drogas
  04/02/2022

Agents de la Policia Nacional han dut a terme diversos controls en establiments d'hostaleria i alimentació de Dénia i han inspeccionat deu locals en els quals s'han realitzat més de 20 actes i s'ha detingut a dues persones per estada irregular. Tot això arran de diverses queixes veïnals en les quals manifestaven que en aquests locals es consumien substàncies estupefaents i es cometien diverses irregularitats en qüestions de contractes laborals.

Els agents van comprovar que hi havia treballadors en situació irregular, hi havia consum de substàncies estupefaents, s'incomplien mesures sanitàries i també de legislació -tant municipal com de la Generalitat- en matèria de llicència d'activitat. Al seu torn van ser detingudes dues persones per estada irregular al nostre país.

El dispositiu també va comptar amb la col·laboració de la Unitat de Guies Canins de la Brigada de Seguretat Ciutadana de la Comissaria Provincial d'Alacant especialistes en detecció de substàncies estupefaents, de la Policia Local de Dénia i d'inspectors de treball.

<<< Tornar a la portada