La portada de les Festes de Sant Jaume 2024 d’Ondara serà elegida en convocatòria oberta

La portada de les Festes de Sant Jaume 2024 d’Ondara serà elegida en convocatòria oberta
  14/03/2024

La Regidoria de Festes i Tradicions d’Ondara ha presentat les bases per a la convocatòria oberta per a configurar la portada del Sant Jaume 2024 de cara a que les persones interessades puguen presentar propostes dirigides a la imatge representativa d’eixes festes populars.

Les propostes, segons ha explicat el responsable de l’àrea, Jordi Ruiz, es podran presentar fins al divendres 26 d’abril de 2024 al fFormulari de presentació de propostes, que ja es troba disponible al web: https://santjaume.ondara.org/ , on també es troben les referides bases de la convocatòria. El regidor de festes ha animat expressament a participar a les persones amb sensibilitat creativa, per quant, segons considera, “poder fer la portada i imatge del Sant Jaume d’Ondara hauria de ser tot un orgull per a qualsevol persona, vist la projecció i estima que aquestes festes populars desperten no només a nivell local, si no també comarcal”.

La convocatòria permet la participació de persones censades o no al municipi  a partir dels 14 anys, amb llibertat de tècnica i procediment, sempre que es plasme qualsevol aspecte referent a les Festes Populars de Sant Jaume. També es contempla la participació de propostes fetes digitalment, fotografies i collage de fotografies,  sempre que les imatges siguen de la persona que presenta la proposta i no d’altres autors o autores. Tan sols consta com a requisit que en la proposta creativa conste literalment la inscripció “Festes Populars Sant Jaume 2024. Ondara. Del 19 al 27 de juliol”, o deixar espais habilitats dins la proposta -per poder afegir-ho a posteriori digitalment-, a més de la signatura de l’autor amb nom i cognom o pseudònim.

        Pel que fa al format, les creacions hauran de presentar-se en jpg, posició vertical i proporcions mínimes de 70x50cms. En el cas de les propostes elaborades manualment, es podran presentar escanejades, tot i que es podran sol·licitar les originals per poder valorar-les correctament i poder digitalitzar-les -en el cas de la proposta escollida- en una resolució òptima.

Quan a l’elecció la proposta triada serà la escollida per un jurat compost per tres persones, i es donarà a conèixer el dilluns 6 de maig. Decisió que, segons s’estableix, serà inapel·lable, amb la possibilitat del jurar de declarar desert el procés, si cap de les propostes presentades compleix amb uns criteris mínims.

<<< Tornar a la portada