La presentació d’Art al Carrer obri l’agenda de la commemoració del Dia Internacional de la Dona a Pego

  • La presentació d’Art al Carrer obri l’agenda de la commemoració del Dia Internacional de la Dona a Pego
  • La presentació d’Art al Carrer obri l’agenda de la commemoració del Dia Internacional de la Dona a Pego
  03/03/2023

L’agenda de commemoració del Dia Internacional de la Dona, organitzat per la Regidoria d’Igualtat i Serveis Socials de Pego, ha estat inaugurada per la presentació d’Art Al Carrer, a càrrec del Grup de Dones Cabal.

La iniciativa ha col·locat diferents cartells reivindicatius elaborats pel col·lectiu Picanya des de la Casa de Cultura a la plaça dedicada a la feminista Maria Cambrils sobre la necessitat d’augmentar el paper de la dona a la societat i eradicar la violència de gènere.

No obstant, el plat fort de la commemoració està previst per a la vesprada de hui amb el lliurament del premi Jo Dona 2023 a la fotògrafa professional Joaqui Lull per part de l’Ajuntament. Acte que donarà pas demà de vesprada a  l’inici del Curs de defensa personal i diumenge a la caminada que recorrerà els carrers amb nom de dona amb eixida al passeig Cervantes a partir de les 11 hores. Aquesta activitat farà de preàmbul a la jornada central de l’esdeveniment de dimecres on s’ha disposat una concentració sota la imatge de Maria Cambrils a partir de les 19.30 hores de dimecres.

L’epíleg de la commemoració arribarà divendres amb la presentació literària del llibre de Lourdes Boigues “Dibuixa’m el cos”.

<<< Tornar a la portada