La Regidoria d’Agenda 2030 celebra el Dia de l’Educació Ambiental a Ondara

La Regidoria d’Agenda 2030 celebra el Dia de l’Educació Ambiental a Ondara
  28/01/2024

El Dia de l’Educació Ambiental s’ha celebrat a Ondara de la mà de l’activisme social i de la Regidoria d’Agenda 2030 amb la presentació de la cartelleria elaborada emmarcada en la línia de divulgació de les iniciatives de sostenibilitat i ecologia.

        La presentació ha estat a càrrec del responsable d’aquesta àrea municipal i alhora conseller delegat, l’empresa pública municipal SINMA com a responsable de la gestió de residus i neteja viària i de la  veïna Judith Leiton com a impulsora de la recollida de brossa en la llera de l’Alberca que va tindre lloc a novembre.

        Dominguis ha ressaltat la importància de reivindicar els valors del 26 de gener en ares a que “és necessari treballar tots aquests aspectes de conscienciació mediambiental des dels mitjans de comunicació i també des dels diferents canals de l’administració per tal que totes i tots siguem conscients del nostre paper pel que fa a la netedat i cura de l’entorn”.

Aquesta consideració ha estat compartida per Leiton qui ha aprofitat igualment l’ocasió per remarcar el paper de la societat en aquest tipus d’accions encaminades a la conscienciació cívica col·lectiva.

Així mateix, el regidor ha aprofitat per a anunciar l’organització d’una nova convocatòria de neteja per al proper diumenge 11 de febrer, on SINMA hi col·laborarà amb els materials per a efectuar la neteja i amb un esmorzar pels participants. Amb això, malgrat que l’emplaçament encara no està determinat, ha animat a tots els interessats a inscriure-s’hi al correu electrònic jordidominguis@ondara.org i també al Registre d’Entrada de l’Ajuntament d’Ondara.

<<< Tornar a la portada