La Regidoria d’Agenda Local 2030 commemora el Dia de l’educació ambiental a Ondara amb una neteja d’espais naturals

  • La Regidoria d’Agenda Local 2030 commemora el Dia de l’educació ambiental a Ondara amb una neteja d’espais naturals
  • La Regidoria d’Agenda Local 2030 commemora el Dia de l’educació ambiental a Ondara amb una neteja d’espais naturals
  13/02/2024

El camí d’Alfatares i part del carril bici han estat elegits per la Regidoria d’Agenda Local 2030 d’Ondara per a ser netejats com a acció per a commemorar el Dia de l’educació ambiental al municipi.

L’activitat ha congregat a una quinzena de voluntaris que han procedit a la retirada de toca classe de residus com envasos, piles, olis o trossos de vehicles fins completar un volum de brossa que ha superat totes les expectatives.

El responsable de l’àrea, Jordi Dominguis, ha emmarcat la iniciativa de sostenibilitat i ecologia compreses dins de l’Agenda 2030 i ha agraït una participació que ha qualificat com a “exemple de compromís amb el nostre poble i el seu entorn”. El també conseller delegat de l’empresa pública SINMA ha  destacat la col·laboració d’aquesta amb l’aportació de material per a efectuar la neteja, i l’ha enquadrada dins del programa de  treball que emprengueren la passada tardor la Regidoria d’Agenda 2030 i la referida l’empresa pública per tal d’incentivar una millor gestió i higiene pública dels residus.

 

 

<<< Tornar a la portada