La Regidoria d’Esports d’Ondara obri la preinscripció en les Escoles Esportives Municipals 2024-2025 de l’1 al 30 d’abril

La Regidoria d’Esports d’Ondara obri la preinscripció en les Escoles Esportives Municipals 2024-2025 de l’1 al 30 d’abril
  28/03/2024

La Regidoria d’Esports d’Ondara ha establert el termini de l’1 al 30 d’abril per a formalitzar les preinscripcions de les Escoles Esportives Municipals de cara a la pròxima temporada 2024-2025,  en la web www.esportsondara.com. El tràmit, segons especifiquen en una nota, requereix aportar tota la documentació necessària en l’apartat de «Matrícules Esportives Obertes 2024-2025» de la citada web amb l’opció d’abonar de la totalitat de la taxa corresponent a cada escola, o bé només 100 euros en concepte de reserva de plaça, amb el compromís de fer-ho la resta començar la temporada.

El responsable de àrea, Lluís Fornés, ha assegurat que tots els actuals usuaris de les escoles esportives municipals d'Ondara de la present temporada tenen garantida la seua plaça per al pròxim curs, sempre que realitzen la inscripció en els terminis establerts. No obstant això, ha precisat que a partir de l'1 de maig, s'obrirà la inscripció, també en la web d’esports, per a nous alumnes, per als equips i categories que encara compten amb places vacants disponibles.

 

SET DISCIPLINES AMB LA NOVETAT DEL FUTBOL-SALA

 

Fornés ha justificat la iniciativa en ares a millorar la gestió dels equips i entrenadors de la temporada 2024-2025, on les escoles municipals esportives ondarenques tenen previst oferir un total de set disciplines esportives, amb la novetat d’incorporar el futbol-sala amb places en totes les categories, des de benjamí fins juvenil, per tractar de conformar tots els equips possibles. La resta de modalitats tornen a ser futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, pilota valenciana, escola multiesportiva -de 4 a 6 anys-, i tennis.

El regidor ha animat a les famílies a inscriure els xiquets i xiquetes en alguna de les escoles esportives municipals, que tenen com a objectiu principal la formació integral de valors relacionats amb la pràctica esportiva.

Pel que fa al preus, han quedat fixat per a la totalitat del curs des de la Regidoria d’Esports en 220 per a futbol sala, bàsquet, futbol, tennis i gimnàstica rítmica, els quals queden reduïts a 200 per a la pilota valenciana i a 100 per a l’escola multiesport. Tarifa que pot ser bonificada en un 10%  en casos de famílies amb dos germans inscrits en alguna activitat –aplicable únicament al germà menor-, persones amb qualsevol grau de discapacitat, als subjectes passius titulars del Carnet Jove i els subjectes passius amb la condició de família nombrosa i/o monoparental.

 

 

 

<<< Tornar a la portada