La Regidoria d’Esports i Club Atletisme Ondara programen la Gegant de Pedra 2024 pel 18 de febrer

  • La Regidoria d’Esports i Club Atletisme Ondara programen la Gegant de Pedra 2024 pel 18 de febrer
  • La Regidoria d’Esports i Club Atletisme Ondara programen la Gegant de Pedra 2024 pel 18 de febrer
  29/01/2024

La XIV edició de la cursa de muntanya a Gegant de Pedra d’Ondara es celebrarà el diumenge 18 de febrer per l’indret natural de la serra de Segària, segons han concretat la Regidoria d’Esports i el Club Atletisme d’Ondara en la presentació.

La compareixença ha reunit a al salo de plens de l’Ajuntament al regidor d’Esports, Lluís Fornés, als representants del Club d'Atletisme d'Ondara, Miguel Moreno i Pep Giner, a la tècnica d’Esports d’Ondara, Anna Ribes, i a l’oficial de la Policia Local, Desi Torres. Tots elles han assenyalat que el GDP XIV estarà inclòs, per cinquena  vegada, al VI Circuit Trail la Marina, que es va iniciar el passat octubre per a continuar fins el mes de maig amb tretze curses a celebrar respectivament en els municipis de Forna Benigembla, Xaló, Gata de Gorgos, Calp, Callosa, Polop de la Marina, Pedreguer, Orba i la Vall de Laguar, Pego, la Vall de Gallinera, Senija, i Confrides.

        Així mateix han informat que els  corredors podran triar entre córrer 21 quilòmetres o bé 13,5. Distància aquesta última també establerta per a caminants.

        Els interessats el participar tenen al seu abast la web de www.mychip.es , en l’enllaç ttps://www.mychip.es/e/gegant-de-pedra-ondara-ctm-2324 i també de forma presencial a a l'oficina d'assegurances Allianz d'Ondara en l’avinguda Doctor Flèming 36, per a formalitzar una inscripció que ha fixat com a quota 20 euros per a córrer 21 quilòmetres, i 15 euros per caminar o córrer la distància més reduïda.

 

21 QUILOMETRES PER A CURSA LLARGA I 13,5 PER A CURTA I CAMINADA

 

Finalment han detallat que l’'eixida ha quedat prevista al parc municipal de Segària per a les 8.30 hores del diumenge 19 de febrer per als corredors que opten pels 21 quilòmetres amb un desnivell de 1185 metres; a les 9 hores per als corredors que ho facen pels  13,5 quilòmetres -desnivell de 600 metres-, i a les 9.05 hores per als caminants –també amb desnivell de 600 metres. L'eixida i la meta seran al Parc Municipal de Segària, per tal de propiciar un recorregut per la serra de Segària i endinsar-se en els termes municipals d'Ondara, Beniarbeig, Benimeli, Ràfol d’Almúnia i El Verger.

Finalment han apuntat que l’arreplegada de dorsals podrà fer-se en Decathlon Ondara en horari de 10 a 21 hores el dissabte 17 de febrer, i també en la línia d'eixida del parc  de Segària el diumenge 18 de febrer des de les 7.30 hores.

El regidor d’Esports, ha volgut agrair al Club d’Atletisme d’Ondara la seua organització en aquest esdeveniment esportiu, i a tots els col·laboradors per la seua contribució a què aquesta prova siga una realitat. Col·laboradors entre els que es troben Protecció Civil, Policia Local, Centre Excursionista d’Ondara i dels Ajuntaments de Benimeli, Beniarbeig, Ràfol d’Almúnia i El Verger.

<<< Tornar a la portada