La Regidoria d’Igualtat d’Ondara engega una enquesta sobre la seguretat de les dones al municipi

La Regidoria d’Igualtat d’Ondara engega una enquesta sobre la seguretat de les dones al municipi
  14/02/2024

La seguretat de les dones a Ondara ha estat abordada per la Regidoria d’Igualtat amb l’encàrrec d’una enquesta online al departament, amb l’objectiu de recollir les diferents mirades sobre els territoris on habiten i les seues experiències entorn de la vida quotidiana.

L responsable de l’àrea, Nerea Mallol, per a justificar el procés en ares a visibilitzar la diversitat d’experiències quotidianes i realitats socials i recollir aportacions que puguen millorar aspectes diversos de la percepció de la seguretat o inseguretat en l'entorn. En això, advoca analitzar no tal sols els desplaçaments per raons de treball i estudi, sinó també aquells vinculats a l'esfera domèstica i de cures, i l’oci.

        Segons detalla la regidora, el formulari forma part d’un procés que arranca amb una fase inicial de recopilació d'informació en línia  on les participants podran especificar el que els preocupa i les seues necessitats a la https://forms.gle/x8k12HzU2X1yyTnFA.

Aquest primer tràmit, serà complementat amb tallers participatius presencials per a posar en comú experiències entorn de la mobilitat i la percepció de seguretat de l'espai urbà que servirà de preparació de les marxes exploratòries. Tallers que han quedat fixat per el  dimarts 20 de febrer a les 10 hores i el dijous 22 de febrer a les 19 hores a l'Espai Jove, encara que per a participar es requereix la prèvia inscripció de les persones interessades en joventut@ondara.org.a

Així mateix, Mallol detalla que els procés té previst concloure amb una marxa exploratòria per a descriure col·lectivament l'espai urbà delimitat i fer un diagnòstic des de l'experiència viscuda.

 

 

 

<<< Tornar a la portada