La rondalla de l’Escola Municipal d’Orba commemora el seu quinzè aniversari en “A boqueta de nit”

  • La rondalla de l’Escola Municipal de música de Orba conmemora su decimoquinto aniversario en “A boqueta de nit”
  • La rondalla de l’Escola Municipal de música de Orba conmemora su decimoquinto aniversario en “A boqueta de nit”
  13/07/2022

La Setmana Cultural d’Orbeta ha estat aprofitada per la Rondalla de l’Escola Municipal d’Orba per celebrar el quinzè aniversari de la seua formació amb un concert que ha barrejat peces clàssiques amb bandes sonores de pel·lícules.

        L’actuació, que tancava la programació de “A boqueta de nit”, ha comptat amb un nombrós suport de públic que ha ovacionat cadascuna de les peces com el “Adagio en G menor” d’Albinoni”, “En un mercado persa” d’Albert William Ketèlbey o “La serenata” de Schubert en eixe singular ambient crepuscular que atorga la façana de l’ermita del Crist.

        A banda, l’organització de “A boqueta de nit” ha desenvolupat un ampli programa per a barrejar  la presentació del documental “Venim de lluny. Un recorregut per la historia de la Marina Alta” que incloia un curt dedicat a Orba; la ruta guiada per les cassoleries d’Orbeta amb la col·laboració de l’Associació Amics del Fang; el tallers de cuina tradicional “Borratxets” amb la col·laboració de Càritas Orba i de fanalets a càrrec de l’Associació Amics del Fang; i la xarrada “Patrimoni d’orba. La Cova dels Lladres” a càrrec de José D. Busquier.

<<< Tornar a la portada