La tercera campanya de Bons Consum Ondara comença el lliurament el 2 de maig

La tercera campanya de Bons Consum Ondara comença el lliurament el 2 de maig
  26/04/2023

L’Ajuntament d’Ondara ha tornat a posar en marxa el “Bono Consum Ondara” per a aquest mes de maig, després de l’èxit de les dues edicions precedents a octubre i desembre en les que es esgotar en la seua totalitat.

 

FINS AL 31 DE JULIOL PER A CONSUMIR

 

La campanya, que torna a tindre com a lema “Comprant a Ondara pagues la meitat i disfrutes el doble, et donem el 50% de la teua compra de proximitat”, tindrà el seu inici formal a partir del proper dimarts 2 de maig, encara que podran ser utilitzats fins el 31 de juliol 2023. Per a aqueta tercera edició, la quantia dels bons serà del doble que en les anteriors edicions de la campanya, de forma que cada ciutadà empadronat en el municipi abans del 30 d’abril de 2023 podrà adquirir com a màxim 100 euros en bons -4 bons de 25 euros-, i l'Ajuntament d’Ondara li abonarà la mateixa quantitat que compre. D’aquesta forma, el valor total de la compra en els comerços locals podrà ser de 200 euros i el usuari pagarà només 100.

 

UN MÀXIM DE 100 EUROS EN BONS

 

            El procediment d’adquisició dels Bons Consum Ondara, emesos per Confecomerç CV, es realitzarà a partir del 2 de maig de forma online en la web de la campanya www.ondarabonoconsum.es , o bé presencial en l’Espai Català en horari de 8.30 a 14 de dilluns a divendres. No obstant, la campanya adverteix expressament que en el cas que finalitzat el període fixat no hagueren sigut consumits, no es podrà recuperar el saldo que serà donat a la Residència Ntra. Sra. de la Soledat d’Ondara en el 100% del percentatge.

            El Bono Consum Ondara, en la seua tercera campanya, és un programa d’impuls del consum local a què l’Ajuntament d’Ondara destina 118.709,00 euros de manera directa en bons, amb la intenció de beneficiar tant al teixit empresarial local d’Ondara com la ciutadania, estimulant la compra en establiments locals adherits a aquesta campanya nadalenca. Des de l’Ajuntament d’Ondara es vol animar a la ciutadania a participar en aquesta campanya amb què obtindran un gran descompte en el comerç de proximitat del qual la llista d’establiments adherits es pot consultar en www.ondarabonoconsum.es  i en la web del portal del comerciant d’Ondara https://ondara.portaldelcomerciante.com .

 

<<< Tornar a la portada