La Volta a Peu arribarà a Dénia el 6 d’abril convertida en una cursa lliure de plàstic

La Volta a Peu arribarà a Dénia el 6 d’abril convertida en una cursa lliure de plàstic
  27/03/2019

 

Una cursa lliure de plàstic i saludable. Esta és la filosofia de la Volta a peu que arribarà a Dénia el proper dissabte 6 d’abril, organitzada per l’Ajuntament de Dénia al costat del Club d’Atletisme Baleària Diànium, i amb el patrocini de la Fundació Baleària, la Fundació Dénia, Masymas i Acquajet.

        L'aposta per la responsabilitat social i mediambiental és la principal novetat d'aquesta prova que espera acollir uns 1.500 participants. Així ho ha anunciat el regidor d'Esports de Dénia, Vicent Crespo, qui va presentar la prova acompanyat per Jordi Jorro, president del Club d’Atletisme Baleària Diànium, Antonio Sentí, president de la Fundació Dénia, i Ricard Pérez, gerent de la Fundació Baleària.

        Tal com ha detallat Jordi Jorro, la prova regna per als corredors de categories juvenil, sènior i veterans, de 10 quilòmetres (10.000 metres exactes computats amb roda de mesurament) tindrà el mateix circuit que l'any passat, amb eixida i meta en Marqués de Campo, i donarà començament a les 18.30 hores. Com a novetat en la competició, es comptarà amb la nova categoria de Veterans G (any 1954 i anteriors).

        De nou, participen les categories de xiquets -fora del circuit-, com són la de 100 metres de barrufets masculins i femenins nascuts en 2013 i 2014, i la de 300 metres pre-benjamins masculins i femenins nascuts en 2011-2012.

<<< Tornar a la portada