La AECC de Ondara organiza una charla sobre cosmética natural en la Casa de Cultura

L’AECC de Ondara organitza una xarrada sobre cosmètica natural a la Casa de Cultura
  09/03/2023

La Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer a Ondara ha organitzat la xarrada “Desxifrant la cosmètica natural" a càrrec del farmacèutic ondarenc Pedro Català.

L’activitat, desplegada a la Casa de Cultura d’Ondara davant una nodrida assistència de públic, ha abordat qüestions relatives a l'ús d'ingredients locals; a la preparació de cosmètics a casa o a la sostenibilitat mitjà ambiental de la cosmètica, per part del  fundador de la revolucionària marca Twelve Beauty especialment indicada per a pells estressades, seques i reactives.

 

1500 EUROS DEL TEATRE PER A LA INVESTIGACIÓ

 

        Per altra banda, l’actuació escènica del grup Telon-eros per a representar la comèdia “Pronostico reservado” a l’Auditori Municipal Valerià Gil d’Ondara ha deparat una recaptació de 1.500 euros, provinent dels donatius de la vora tres-centes persones que s’han donat cita en l’activitat solidària també promoguda per la Junta Local d’AECC.

        Aquesta quantitat, segons ha confirmat la presidenta de la junta, Mari Carmen Bisquert, serà destinada íntegrament a la investigació contra el càncer. Bisquert ha agraït a la Regidoria de Cultura el suport donat per a un esdeveniment inclòs en la programació cultural de març.

<<< Tornar a la portada