L’Ajuntament de Pedreguer promociona Joel Noguera, una promesa del BTT

L’Ajuntament de Pedreguer promociona Joel Noguera, una promesa del BTT
  04/07/2023

L’Ajuntament de Pedreguer ha signat un nou conveni de col·laboració amb l’esportista de Pedreguer, Joel Noguera Calle, dins de la seua línia de donar suport a esportistes del municipi, amb la finalitat que puguen aconseguir el desenvolupament dels seus objectius. Alhora, amb aquest conveni contribueixen a la visibilització, promoció  i enriquiment de la població.

El conveni té la clara voluntat d’afavorir el foment i promoció de la pràctica esportiva entre les persones del municipi i, en aquest cas, donar a conèixer i difondre l’esport del ciclisme-BTT a Pedreguer.

Joel Noguera Calle és un jove esportista de Pedreguer amb una enorme projecció de futur en el mon de la BTT i les seues competicions, participant en diferents proves tan a nivell autonòmic com nacional. La Regidoria d’Esports recolza i empara tota aquella activitat esportiva que facilite el foment de l’esport i, en conseqüència, la igualtat, l’educació, la inclusió i la salut al si de la nostra població.

La signatura del conveni s’ha fet oficial al despatx de l’Alcaldia davant la presència de l’esportista, l’alcalde, Sergi Ferrús, i el regidor d’Esports, Pepe Cabrera, mostrant la satisfacció per part de les autoritats pel fet que nous esportistes s’incorporen a diferents modalitats esportives, i que passegen el nom de Pedreguer per tot arreu de la geografia valenciana i d’Espanya.

<<< Tornar a la portada