L’Ajuntament de Pego amplia els itineraris interpretatius amb barca per la marjal fins el 9 d’octubre

L’Ajuntament de Pego amplia els itineraris interpretatius amb barca per la marjal fins el 9 d’octubre
  28/05/2024

Pego torna a oferir un any més diverses experiències per a conèixer l’entorn i la fauna del parc natural de la marjal durant l’estiu, mitjançant uns itineraris interpretatius en barca per l’indret en el seu si conegut com “el Salinar”.

        L’activitat a desenvolupar del l’1 de juny al 9 d’octubre, segons informen des de la Regidoria de Turisme, té una duració d’uns 30 minuts i consta en primer lloc d’una xicoteta explicació dels guies que organitzen l’excursió sobre les diferents espècies que habiten el paratge natural, els beneficis de la seua cura i els perills que comporta un mal ús del parc, i dels projectes que es duen a terme en aquest entorn natural com el de la reintroducció de l’àguila pescadora.

 

POSSIBILITAT DE TRIAR DIA I HORA

 

        Una vegada completada la xarrada, el visitants agafen una barca arrossera amb capacitat per a cinc persones per a recórrer l’itinerari interpretatiu amb una barca arrossera.

“En aquests itineraris, els visitants poden aprendre sobre les característiques de l’entorn i apreciar la variada biodiversitat de la zona”, apunta el regidor de Turisme, Ricardo Sendra, qui, a més, destaca que “les rutes augmenten l’oferta turística del nostre municipi i permeten conéixer l’entorn natural més apreciat que tenim els pegolins, a més d’ensenyar a respectar els paratges naturals”.

Així mateix, des del departament de Turisme han detallat que els preus d’aquestes escapades al cor natural de la Marina Alta, a pagar en efectiu, són de 5 euros per a les persones majors de 10 anys i de 3 euros per als xiquets i xiquetes d’entre 5 i 10 anys.

Pel que fa als horaris, com a novetat, s’ha donat la possibilitat de que cada grup trie dia i hora, mitjançant la prèvia al telèfon 604450643.

 

<<< Tornar a la portada