L’Ajuntament de Pego confirma l’inici de les obres del Pla Edificant en el col·legi Carolina Sala per al 20 de març

L’Ajuntament de Pego confirma l’inici de les obres del Pla Edificant en el col·legi Carolina Sala per al 20 de març
  29/02/2024

Les obres del Pla Edificant del centre escolar Carolina Sala de Pego tenen data d’inici establert per al dia 20 de març, segons han confirmat des de l’Ajuntament, després de la comunicació amb l’empresa adjudicatària del projecte.

        La nota remesa des de la Regidoria d’Urbanisme destaca que un dels principals objectius del projecte quantificat en el seu moment en 232.958,030 euros, és acabar amb les humitats i filtracions que presenta el centre des de fa uns anys amb la impermeabilització de la coberta del gimnàs i els pertinents treballs de revestiment en les zones exteriors. Així mateix s’ha previst l’actualització dels respectius accessos en la zona d'infantil, al pati principal i al  xicotet hort amb el qual compta el col·legi; a més de diferents actuacions en l’interior de l'edifici entre les que destaca especialment la remodelació d'una zona de banys.

        La regidora d’Urbanisme, Laura Castellà, ha informat que el termini d’execució dels diferents treballs ha quedat establert en cinc mesos. Circumstància per la que la Regidoria ha consensuat un pla d’actuació amb la direcció del centre per a escometre les obres per parts amb l’objecte de evitar interferir en les classes de l’alumnat.  

“Estem contents perquè s’inicien les obres en el col·legi Carolina Sala, per fet de que constata que poc a poc van complint-se els projectes de renovació dels centres escolars que tanta falta fan perquè els més menuts i menudes, i també el professorat, puguen gaudir d’unes instal·lacions òptimes”, ha apuntat Castellà.

 

 

<<< Tornar a la portada