L’Ajuntament de Pego habilitarà un pump-truck al passeig Michel

L’Ajuntament de Pego habilitarà un pump-truck al passeig Michel
  28/09/2023

La concessió d’una subvenció de 210.727 euros per part de la Diputació Provincial en el Plan + Cerca 2023 possibilitarà la concreció del espai d’oci per a bicicletes i patinets projectat per l’Ajuntament de Pego al passeig que en el seu moment li va dedicar al cantant Michel en la zona del Clot.

El pump-truck en qüestió, segons han informat des de l’equip de govern, substituirà a l'actual skate-park en el mateix punt, amb la diferència de que el nou espai d’oci serà de dimensions més grans que l'actual recinte. En concret, han detallat, que té previst ocupar un espai aproximat de 20 metres d'ample per 45 de llarg; mentre que el recorregut del circuit serà aproximadament d'un centenar de metres i comptarà amb peralts, corbes i altres elements característics d'aquest tipus de instal·lacions.

 

PER A SUBSTITUIR A L’ACTUAL SKATE-PARK

 

Des de l’executiu s’ha incidit en que es tracta d'una actuació d'important envergadura pel fet que ha seua habilitació comporta, a més, l'adequació de l'entorn on se situarà el pump-truck, així com les zones dels voltants. Aquest extrem farà necessaris treballs de millora del paviment i revestiment;  accions de fusteria, revisió i millora del mobiliari, la instal·lació de nova il·luminació en la zona i la gestió dels pluvials i sanejaments.

El comunicat destaca a més que està previst que el consistori licite en breu el projecte, per la qual cosa es preveu que l'actuació s’inicie en les pròximes setmanes. El termini d'execució de les obres, segons els tècnics, és a priori, de dos mesos a partir de l'inici dels treballs.

“Creiem que és un projecte interessant perquè el skate park ja s'ha quedat xicotet per a l'actual demanda que tenim en el municipi”, apunta la regidor d'Urbanisme, Laura Castellà.

Per la seua banda, el responsable de l’àrea municipal d’Esports, Raúl Tamarit, ha manifestat que “oferim així un altre espai més per als joves que els agrada practicar esport a l'aire lliure i continuem ampliant l'oferta en el nostre municipi”.

El vigent Plan + Cerca de la corporació provincial ha reportat  també una ajuda econòmica de 151.042 euros a l’Ajuntament per tal de escometre diversos treballs de pavimentació en diferents vies públiques del municipi.

 

 

<<< Tornar a la portada