L’Ajuntament de Pego obri una nova zona d'aparcament gratuït amb 35 places al carrer Sant Rafel

  • L’Ajuntament de Pego obri una nova zona d'aparcament gratuït amb 35 places al carrer Sant Rafel
  • L’Ajuntament de Pego obri una nova zona d'aparcament gratuït amb 35 places al carrer Sant Rafel
  07/03/2024

La política de comptar amb aparcament dissuasius que eviten el col·lapse de vehicles en el casc històric ha motivat a l’Ajuntament de Pego a habilitat una nova zona de pàrquing gratuït en el carrer Sant Rafel.

        La nova instal·lació en una parcel·la pròxima al CEIP Carolina Sala permetrà en el successiu l’estacionament de fins a trenta-cinc vehicles i comptarà amb dos seccions diferenciades, una primera per la qual s'accedirà pel carrer Pau Miralles, i un segon l'accés del qual està situat al carrer Alter de Pau. De fet, la regidora d’Urbanisme, Laura Castellà, ha informat que aquest últim espai es troba ja operatiu, mentre que l’altre ho estarà en acabar de condicionar la vorada de la vorera per a l'accés al recinte.

 

EN DOS SECCIONS

 

        El cost de condicionament d'este nou espai d'aparcament ha estat finançat íntegrament per les arques municipals, segons apunta, “per tal de que l'usuari puga estacionar els seus vehicles i desplaçar-se pel centre de la localitat a peu, ja que la nostra intenció és aconseguir que el barri antic i gran part del municipi siga més agradable per al vianant, en definitiva, recuperar els carrers per a les persones”. En eixa dinàmica ha anunciat també que en breu es prevé obrir una altra zona d’aparcament gratuït al carrer Llavador, on se situava en antic centre de salut amb capacitat per a albergar a un total de vint-i-quatre vehicles, dos d’ells per a usuaris amb mobilitat reduïda.

No obstant això, Castellà ha especificat que la iniciativa no es queda en aquests dos espais, sinó que està treballant per ampliar-los a altres punt del casc urbà a curt termini.  

 

 

 

<<< Tornar a la portada