L’Ajuntament d’Ondara obri al públic el nou aparcament del carrer Dénia amb amb 24 places de cotxes i 5 per a motos

L’Ajuntament d’Ondara obri al públic el nou aparcament del carrer Dénia amb  amb 24 places de cotxes i 5 per a motos
  16/05/2024

L’aparcament provisional habilitat en el número 61 del carrer Dénia en les últimes setmanes per part de l’Ajuntament d’Ondara ha quedat obert al públic aquesta setmana, una  vegada concloses les accions i treballs de condicionament necessaris per a senyalitzar-lo, enllumenar-lo i facilitar l’accés de vehicles amb rampes.

            L’obertura de la nova dotació urbana ha estat supervisada per l’alcalde d’Ondara, José Ramiro, i el regidor de Manteniment Públic i Serveis, Miguel Gomis, els quals han incidit en la idoneïtat de comptar amb aquesta infraestructura capacitada per albergar a 24 cotxes i 5 motos per la seua proximitat a l’Escoleta Infantil municipal i al CEIP Sanchis Guarner. Zona aquesta última, que, segons justifiquen, presenta escassetat d'aparcament, i en diferents franges horàries hi ha col·lapse de vehicles aparcant en doble fila a les zones escolars, podent provocar algun accident.

 

ENLLUMENTAT, SENYALITZAT I AMB RAMPES D’ACCÉS

 

En aquest sentit destaquen que la parcel·la de 842 m2, que l’ubica fita entre els carrers Dénia, Alfatares i Lepanto, i té una classificació com sòl urbà dotacional segons el vigent PGOU.

Així mateix han informat que el projecte valorat en 18.029 euros - IVA inclòs- s’ha executat a càrrec de les arques municipals per a procedir a la neteja del terreny i regularització dels nivells; l’estesa de capa de saorres, tancament de la parcel·la i l’ obertura de buits per a l’accés als carrers Alfatares i Lepanto. En especial, han remarcat  l’eliminació de part del mur de tancament de la parcel·la per a millorar la visibilitat dels vehicles aparcats, i la il·luminació de tota la zona d’aparcament.

Tot això per a complir amb el conveni de cessió signat pels responsables municipal de l’Ajuntament i la propietat, aprovat en novembre de 2023.

 

<<< Tornar a la portada