Les autocaravanes no podran aparcar en Punta del Raset i al final de Les Rotes

Las autocaravanas no podrán aparcar en Punta del Raset y al final de Les Rotes
  21/06/2022

 

Costas ho impedeix perquè són zones dins del domini públic marítim-terrestre 

 

A pesar que la normativa de l'Ajuntament ja permet que les autocaravanes i campers estacionen en el terme municipal, a partir d'ara hi haurà una excepció. Aquest tipus de vehicles no podran aparcar a la platja Punta del Raset i en el tram final de la carretera de Les Rotes, perquè totes dues zones estan dins del domini públic marítim-terrestre i el servei provincial de Costas l'ha prohibit.

L'Ajuntament ha col·locat senyals informatius en els principals punts del litoral on solen acudir les autocaravanes, indicant si es permet o no l'aparcament. També hi ha limitacions en el Parc dels Bassetes, el pàrquing de Miguel Hernández i les zones pròximes al Bar Helios i el restaurant Sendra. Només podran estacionar un màxim 24 hores en un període de 7 dies en primera línia i un màxim de 48 hores en una setmana si es tracta d'altres àrees. 

L'ordenança municipal prohibeix l'acampada en tot el terme municipal, excepte en els establiments autoritzats. En cas que aparquen els vehicles, no es podrà baixar potes, estabilitzadors ni similars, ni disposar d'elements que projecten més superfície que la que ocuparia normalment el vehicle en marxa, com a finestres o tendals. Tampoc podran posar-se taules, cadires, etc.

<<< Tornar a la portada