Els carrers de Calp reprenen el pols social aquest cap de setmana amb la Fira de les Associacions

Las calles de Calp retoman el pulso social este fin de semana con la Feria de las Asociaciones
  25/11/2021

Un total de 38 associacions de l'àmbit local, i d'índole molt diversa, participaren a partir d'aquest divendres en la primera edició de la Fira de les Associacions que se celebrarà en la plaça Major fins al diumenge 28 de novembre. L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar visibilitat a les associacions locals perquè puguen divulgar la seua activitat entre la ciutadania.
    La trobada comptarà amb una zona de Food Truks i un altre espai destinat als estands, on se situaran les associacions. A més s'instal·laran dos escenaris per a les diferents activitats, actuacions musicals, culturals i artístiques que hagen previst les associacions. També està prevista l'actuació de dues bandes de rock: Ramonets i Liverpool Band.
    Les associacions participants són molt diverses, des de les de caràcter social i solidari a les esportives o culturals. A més en el transcurs de la fira s'han previst algunes interessants activitats com l'acte del canvi de pendó de les comissions festeres o el lliurament de premis del concurs de dibuix del Real Club Nàutic de Calp.
    L'alcaldessa, Ana Sala, ha assenyalat que “en l'últim any i mig s'ha patit molt i intentarem que Calp recupere a poc a poc la seua vida social, volem retornar-li la vida al municipi, recuperar-nos a poc a poc”.
    Per la seua part la responsable de Participació Ciutadana, Rebeca Merchan, ha destacat que “aquesta és una oportunitat única per a donar a conéixer el teixit associatiu de la localitat; és un esdeveniment enriquidor per a les associacions i per al poble en general després dels temps difícils que hem viscut”.

Subscriu-te!