Les llums de Nadal en els carrers de Dénia encara no estan posades però n'hi ha una raó de pes

Las luces de Navidad en las calles de Dénia aún no están puestas pero hay una razón de peso
  05/12/2021

Els Populars de Dénia s'han quedat que les llums de Nadal no estan posades encara a la nostra ciutat. La resposta de l'alcalde és que s'instal·laran després de la celebració del D*na Restaurant.

El PP va traure aquest dissabte una nota de premsa recordant que el plec de condicions que va traure l'Ajuntament a licitació especificava que les llums havien d'estar en marxa el dia 26 de novembre a les 20 hores, però “ja portem una setmana de retard en la posada en marxa de la il·luminació nadalenca“, denunciava la portaveu del grup María Mut. 

“Si la contractació s'inicia amb una setmana de retard és normal que les llums no estiguen posades encara. El que no és lògic és que, sabent amb tanta antelació per a quan haurien d'estar instal·lades les llums nadalenques, hui dia encara no estiguen posades".

Però, segons Vicent Grimalt, alcalde de Dénia, enguany s'ha decidit donar prioritat als treballs de muntatge de l'esdeveniment gastronòmic que aquest pont plena els carrers de Dénia. I la il·luminació nadalenca s'inaugurarà aquest dissabte 11 coincidint amb la Nit de la Llum, la nit de compres a la llum dels ciris.

FOTO JUAN PEDRO PACHÉS/LA CIUDAD DE DÉNIA

<<< Tornar a la portada