Les obres del Centre d'Atenció a Persones Majors de Gata començaran el proper estiu

Las obras del Centro de Atención a Personas Mayores de Gata empezarán el próximo verano
  01/08/2022

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Aitana Mas, ha visitat el municipi de Gata, on s'ha reunit amb l'alcalde, Josep Signes, per a conéixer la situació del projecte de construcció d'un centre de dia i Centre Especialitzat d'Atenció per a Persones Majors (CEAM). Mes ha explicat que aquesta actuació, les obres de la qual estan delegades al propi Ajuntament amb l'objectiu d'accelerar el projecte, s'emmarquen dins del Pla Convivint d'Infraestructures Socials per a la província d'Alacant, i suposarà una inversió de 3,9 milions d'euros.

En concret, ha assenyalat que actualment “el projecte es troba en fase de redacció, i, si bé encara queden algunes tramitacions, esperem que a l'inici de l'estiu que ve puguen començar les obres a Gata de Gorgos, perquè aquesta infraestructura siga una realitat al més prompte possible”.

D'altra banda, la vicepresidenta Aitana Mas va visitar el dilluns el Taller d'Adaptació Pre-laboral i d'Inserció Social (TAPIS) per a persones amb diversitat funcional situat en aquest municipi, “un dels centres que estem impulsant des de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives a través de les prestacions a la dependència”.

En concret, la Conselleria ha destinat una inversió de 27.000 euros que ha permés millorar aquest espai. Mes ha destacat el treball que es desenvolupa en aquests centres per a aconseguir la integració de les persones amb diversitat funcional en la societat, fent-les molt més autònomes i independents”.

<<< Tornar a la portada