Les propostes més votades pel veïns de Dénia: Pistes multiesports, un itinerari per als vianants pel Montgó i fonts públiques 

Las propuestas más votadas por los vecinos de Dénia: Pistas multideportes, un itinerario peatonal por el Montgó y fuentes públicas 
  01/12/2022

 

Ha acabat el procés de votació dels denominats Pressupostos Participatius, que permet que els ciutadans de Dénia demanen els projectes que més els interessen. Enguany, l'obra més votada és la instal·lació de pistes multiesport per a la pràctica lliure d'esports de pilota en diferents punts de la ciutat. Ha rebut 580 vots.

La segona proposta que més èxit ha tingut, amb 494 vots, és la d'habilitar un itinerari per als vianants en la falda del Montgó que discórrega pel Camí Pou de la Muntanya, Camí de la Colònia, Camí Cova de l’Aigua, l'Assagador de Santa Llúcia i el Camí de Sant Joan; i, en tercer lloc, amb 340 vots, s'ha demanat la instal·lació de fonts públiques per a beure distribuïdes per tota la ciutat.

Hi ha hagut altres projectes que es realitzaran amb càrrec als pressupostos municipals. Són els següents:

La instal·lació d'ombres en parcs infantils (318 vots); la realització de millores a l'entorn del pavelló de Joan Fuster, amb enjardinament i plantació d'arbratge, condicionament de les voreres i una actuació artística sobre la façana amb grafitis (267 vots); la il·luminació del passeig de la Marineta Cassiana (253 vots) i la millora en les instal·lacions i el paviment de la Via Verda (205 vots) són les següents propostes que han recollit major nombre de vots.

En total, l'Ajuntament destinarà 400.000 euros a aquestes actuacions. 

<<< Tornar a la portada