L’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara confirma la celebració de Sant Antoni pel 20 i 21 de gener

L’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara confirma la celebració de Sant Antoni pel 20 i 21 de gener
  10/01/2024

El Sant Antoni 2023 d’Ondara es celebrarà el 20 i 21 de gener, segons han confirmat des de l’Associació de Carreters i Cavallistes que organitza tradicionalment l’esdeveniment amb la col·laboració de la parròquia de Santa Anna i de la Regidoria de Festes i Tradicions.

            En concret, l’ambientació començarà a les 12 hores del dissabte 20 amb la baixada de l’arbre per part de l’associació organitzadora, per a donar pas a la “pallorfà” al recinte del Prado prèvia al dinar previst per a les 14 hores a càrrec dels Festers del Crist. Dinar que tindrà com a sobretaula la música en directe amb el grup Blat i un Dj, per a calfar motors abans de la foguera a les 20 hores i el posterior sopar amb tiquets de 15 euros per persona al Saló Parroquial fins el 17 de gener de 18 a 21 hores.

            Pel que fa a la jornada central que té a la benedicció d’animals com a acte més important a partir de les 13 hores al moll del Prado, es vorà ambientada per la cercavila de cavalls pels carrers del poble a partir de les 11 hores i la posterior missa i trasllat de la imatge del sant.

 

 

<<< Tornar a la portada