L’encesa de l’enllumenat nadalenc descorre el teló de la “nit en blanc” del comerç de Pego

  • L’encesa de l’enllumenat nadalenc descorre el teló de la “nit en blanc” del comerç de Pego
  • L’encesa de l’enllumenat nadalenc descorre el teló de la “nit en blanc” del comerç de Pego
  01/12/2023

La “Nit en blanc” del comerç Pegolí ha descorregut el teló de la programació de Nadal configurada des de l’Ajuntament per a ambientar les festes més entranyables de l’any i donar un impuls a les compres de proximitat.

            L’esdeveniment ha tingut a l’encesa del renovat enllumenat nadalenc per part de la corporació municipal encapçalada per l’alcalde Enrique Moll, el regidor de Promoció Econòmica i Creama, Raúl Tamarit, i la regidora de Festes, Anna Llopis, junt amb la presidenta de l’associació de comerciants, Diana Sendra, d'avant de les més de tres-centes persones concentrades a l'efecte. La comitiva s’ha dirigit després a la Casa de Cultura per a visitar la “Taula de nadal per a sis comensals” confeccionada amb aliments i objectes decoratius per les empreses integrades en l'associació Comerç de Pego i valorada amb 1.000 euros que se sortejarà al final de la cavalcada de Reis del 5 de gener entre els veïns i veïnes que participen en la rifa que organitzen els comerciants, i que estan des de hui a disposició de la clientela al preu de 2 euros per papereta.

 

PREMIS DEL CONCURS D’APARADORS

 

            La jornada, que ha comportat l’ampliació de l’horari comercial en els establiments adherits, ha tingut com a nota destacable el lliurament del concurs d’aparadors amenitzat per l’actuació musical de Tàndem al pati de la Casa de Cultura. Premis que el jurat especialitzat en matèria decorativa ha fet recaure en R22 Arquitectes com a guanyador, que ha recollit en un val de 300 euros per a comprar al comerç local. Els establiments Enquadres i Babaanca  han completat els llocs d’honor amb la rebuda per aquest ordre d’un sopar per a quatre persones valorat en 160 euros a gastar en un establiment dels participants en les XII Jornades Gastronòmiques de l’arròs bomba i bombó i un val de 100 euros per a comprar en tres dels establiments adherits a la campanya. .

            El regidor de Promoció Econòmica i Creama ha felicitat als comerços que han participat en aquesta iniciativa per a embargar d’il·lusió als carrers de la vila, i especialment a Pere Joan Pons com a cap de l’establiment guanyador d’aquesta edició.

            Així mateix, Tamarit ha aprofitat l’ocasió per animar als pegolins i als visitants a passejar pels comerços per a gaudir de l’ambientació nadalenca en la que s’han bolcat tant el comerç local amb els aparadors, com l’Ajuntament amb un nou enllumenat als llocs més emblemàtics del casc històric. En correspondència el regidor ha demanat a la nombrosa concurrència present a la cerimònia fer les compres al comerç local, ja que segons ha reivindicat “gràcies al sector comercial tenim un Pego viu”

 

 

 

 

<<< Tornar a la portada