L’equip cadet d’Ondara es problema campió provincial d’escala i corda en la categoria

L’equip cadet d’Ondara es problema campió provincial d’escala i corda en la categoria
  13/05/2024

Un or i dos plates han estat aconseguides per l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara en les finals provincials de la modalitat d’escala i corda de pilota valenciana disputades en el trinquet “El Nel” de Murla, organitzades per la FPV.

            En aquests resultats destaca sobre tot l’actuació de l’equip cadet integrat per Arnau Mas al rest, José Miguel Sastre com a mitger i Uxue Arbona en punta, amb l’infantil Joan Garrido com un excel·lent feridor que va ser clau pel 40-20 obtingut pels ondarencs davant de l’equip de Petrer per 40-20. Amb eixe or el cadet obté el passaport per a la fase final autonòmica d’escala i corda JECV a disputar el proper cap de setmana al trinquet de Riba-roja (València), junt als campions de València i Castelló.

 

PLATA BENJAMÍ I ALEVÍ

 

            El segons dels metalls va arribar de la mà del benjamí A integrat per Álex, Aleix, i Lope i aleví B per Dídac, Unai i Guiu en caure davant de Beniarbeig-El Verger i Gata de Gorgos, respectivament.

Per altra banda, l’equip benjamí B de Paulo, Ximo i Andreu G.;  aleví A de Vicent, Lluna, Victòria, Albert, Gerard i Andreu F.;  i juvenil Andreu Mullor, Marc i Àlex Terrades, han obtingut respectius quarts llocs en cadascuna de les categories.

Tots ells han rebut els trofeus de mans de l'alcalde de Murla, Juan Fernando Giner,, del regidor d'Esports, Salvador Sirera, i dels representants de la Federació de Pilota Valenciana

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara s’ha felicitat a l’escola coordinada per Juanma Garrido i dirigida per Raúl Blascao pels resultats en la que es  considerada com la modalitat de més prestigi de l’autòcton esport de la pilota i l'única que compta amb pilotaris professionals, junt amb el raspall.

 

<<< Tornar a la portada