L’equip de govern d’Ondara porta al ple la subvenció per la millor de les condicions de l’àrea Marjals, avinguda d’Alacant i polígon industrial

L’equip de govern d’Ondara porta al ple la subvenció per la millor de les condicions de l’àrea Marjals, avinguda d’Alacant i polígon industrial
  27/02/2024

L’ordre del dia del ple ordinari de febrer, a celebrar demà dimecres, compta amb la sol·licitud d’una subvenció de l’Institut Valencià de Competició Empresarial (IVACE) per a la Fase IV dels projectes de millora de les condicions de l’àrea Marjals-Avinguda d’Alacant i Polígon Industrial Marjals 5, 6 i 7.

Ambdós projectes, tindran que vore aprovades cadascuna de les memòries tècniques  en la mateixa sessió per la corporació com a tràmit preceptiu per a entrar en la convocatòria per a Projectes d’ Inversió per a la Millora, Modernització i Dotació d’Infraestructures i Serveis en Polígons aquest organisme integrat en la Conselleria d’Industria.

Pel que fa a la memòria referent a la “Millora de les Condicions de l’àrea Marjals i Av. Alacant”, ha estat quantificada en 199.699,73 euros per a incloure diferents actuacions en la mobilitat urbana. Entre elles abasta la instal·lació d’aparca-patinets i ampliació de la xarxa de ciclo-carril, millora de la xarxa contra incendis mitjançant la instal·lació d’hidrants, millora de la zona verda del polígon, millora viària consistents en renovacions de voreres, asfaltat i optimització d’aparcaments i al ferm de la via i senyalització horitzontal i vertical per millorar l’accessibilitat universal.

Quant al projecte anomenat “Millora al Polígon Industrial Marjals 5, 6 i 7», Fase IV”, segons expliquen, consisteix en l’ampliació de la dotació per a la vigilància mitjançant circuit tancat de televisió (CCTV), millores en la mobilitat urbana consistents en adequació l’habilitació d’aparcaments per a patinets, millora de l'enllumenat en la zona d’accés de vianants amb solucions energèticament eficients, millora de la zona verda del polígon i regeneració paisatgística, amb creació de zones bio-saludables i senyalització horitzontal i vertical per millorar l’ accessibilitat universal. Tot això amb un pressupost estimat de 199.886,92 euros.

<<< Tornar a la portada