Les obres per a la construcció de la Casa de la Música i Arts Escèniques d’Ondara ixen a licitació

  • Les obres per a la construcció de la Casa de la Música i Arts Escèniques d’Ondara ixen a licitació
  • Les obres per a la construcció de la Casa de la Música i Arts Escèniques d’Ondara ixen a licitació
  20/05/2024

L'Ajuntament d'Ondara ha informat que la Presidència de la Diputació Provincial d'Alacant ha publicat en la Plataforma de Contractació de l'Estat la licitació de les Obres per a la construcció de la Casa de Música i Arts Escèniques, en el municipi (2020.PLA.209) per un pressupost base de licitació sense imposts de 824.545,45 euros.

        Segons precisen, les empreses interessades a executar el projecte podran presentar l'oferta electrònica fins al 5 de juny de 2024, tenint en compte que el valor estimat del contracte és de 824.545,45 euros; import amb imposts 997.700 euros, i el termini d'execució estimat de les obres és de 14 mesos.

Així mateix. han remarcat que la Casa de la musica i arts escèniques preveu ubicar-se en una parcel·la municipal de 1.160 m², en la zona urbana de Tossals; reservada per a l’ús dotacional docent. En concret, la parcel·la sita en el carrer Enric Valor n.13 preveu albergar un edifici de dues plantes amb una superfície construïda total d’uns 530², amb la que es doblegarà l’espai de l’Aulari de Música, on actualment s’imparteixen les ensenyances musicals a Ondara.

<<< Tornar a la portada