Les Regidories d’Igualtat, Joventut i Cultura programen conjuntament un concurs de cartes a la dona de les nostres vides per a commemorar el 8M a Pego

Les Regidories d’Igualtat, Joventut i Cultura programen conjuntament un concurs de cartes a la dona de les nostres vides per a commemorar el 8M a Pego
  05/02/2024

Els departaments de Cultura, Igualtat i Joventut de Pego han plantejat la iniciativa conjunta de commemorar el 8M al municipi amb un concurs de cartes dedicades a la dona de les nostres vides.

            L'activitat, segons han explicat en una nota, té com a objectiu implicar els i les joves de l'IES Enric Valor, a usuaris i usuàries de la biblioteca, així com altres col·lectius per tal de reivindicar la figura de les dones que més han influenciat en un mateix, ja siguen de l’entorn familiar o externes a aquest.

            En concret, la regidora d’Igualtat i Joventut; Paula Oriuel, ha advocat per aquesta nova proposta, pel fet que, segons apunta “creiem que hi ha dones que ens influencien, ens ajuda, que ens guien en un moment determinat de la vida i pot no els hàgem dit l'agraïts o agraïdes que estem, és una bona manera de fer-ho i a més de reivindicar la seua importància”. Orihuel ha detallat que la iniciativa preveu que totes les cartes seran penjades a modus de mural en la Plaça Maria Cambrils, el dia 8 de març, i posteriorment estaran exposades en una de les dependències de la Casa de Cultura..

            Així mateix, el comunicat informa que el termini per a escriure i entregar la carta, per a tots als interessats en optar tant a la categoria d’entre 14 i 17 anys com a la de 18

en avant, ha quedat establert del 19 al 29 de febrer a les 13 horees. L’entrega en qüestió, segons les bases, tindrà que fer-se a una bústia col·locada a l’efecte a la biblioteca Carmen Alemany Bay, encara que prèviament a participar es requereix la inscripció prèvia a la web de l’Ajuntament .

            Les bases indiquen també que un jurat compost per huit persones serà l'encarregat de decidir les cartes guanyadores, una en cada categoria, respectivament premiades amb 50 euros en material didàctic.

           

<<< Tornar a la portada