L’Escola de Plàstica A. Vives reflexiona sobre la bidiomensionalitat amb la mostra Nou Espai

L’Escola de Plàstica A. Vives reflexiona sobre la bidiomensionalitat amb la mostra Nou Espai
  07/02/2023

L’alumnat de l’Escola Municipal de Plàstica Experimental A. Vives de Gata ha inaugurat al Casal de la Música la mostra Nou Espai, en clara referència a les noves aules inaugurades el passat estiu. L’exposició és una reflexió sobre la bidimensionalitat, en qualsevol de les seues vessants.

En la mostra participen: Juan Escolano amb gravats i amb un dibuix de format mitjà; Pepa Caselles, Conxa Planells, Jeanny Connolly, Isabel Soler, Genoveva Regidor, Ana Medina, Pilar Monfort, Mar Fornes, Mª José Cholbi,  Rosalía Beltrán i Mariví Puigcerver han escollit la pintura sobre diversos suports, formats i estils; i altres alumnes han optat per una instal·lació d’obres com ara Pepa Espasa; Guido Bompadre presenta una pintura i un monotip; Fina Gilabert presenta també un muntatge realitzat cosint sobre cartons; Pedro Fauser ha escollit la fotografia d’unes accions realitzades a diferents portes; Anna Climent presenta collages amb base fotogràfica; i finalment Jaume Monfort una obra duta terme amb alumini.

Però la gran novetat ha estat reprendre l’expressió mitjançant la “performance” que es va representar durant la inauguració. L’obra la va dur a terme la directora de teatre i alumna de l’escola Diana Fazio, amb l’actuació de Mariví Puicerver, Mar Fornes, Juan  Escolano, Estela Bellorini i Guido Bompadre.

La inauguració va estar acompanyada d’un gran públic de la comarca i de fora d’ella. A més, va comptar amb la presència de tots els autors, del mestre de l’escola, Josep Ginestar, de la regidora de cultura, Àngels Soler, i dels regidors de Gata Toni Signes i Juan Pedrós.

L’exposició es podrà visitar fins al 19 de febrer de dimecres a diumenges de 10 a 21 hores.

<<< Tornar a la portada