L’exposició “Esportistes de la Marina Alta” obri la porta de Pego als Mini Jocs de la Marina Alta

  • L’exposició “Esportistes de la Marina Alta” obri la porta de Pego als Mini Jocs de la Marina Alta
  • L’exposició “Esportistes de la Marina Alta” obri la porta de Pego als Mini Jocs de la Marina Alta
  17/05/2023

Les Regidories d’Esports i Cultura de Pego han tractat d’ambientar els XIV Mini Jocs de la Marina Alta en els que el municipi fa d’amfitrió amb una exposició del esportistes més rellevants de la comarca en les diferents modalitats.

            La mostra, que restarà oberta al públic fins el proper dimarts 23 de maig al Centre Municipal d’Exposicions del carrer Hospital, arreplega en disset imatges a figures consagrades de l’esport professional com el tennista David Ferrer o el futbolista José Luís Gayá, junt a altres emergents com la futbolista Fiamma Benítez o el pilotari Néstor Portes. Aquest últim presideix el panell frontal d’entrada a l’exposició junt a altres pegolins com el dansaire contemporani, Toni Ferrando, la golfista Alba Camps o el motociclista Aimar Bolta.

            La regidora de Cultura, Laura Castellà, el regidor d’Esports, Raúl Tamarit, acompanyats dels tècnics d’ambdós àrees, Marisol Sendra i Josep Llorca, han rebut per a la inauguració a una comitiva del personal de cada municipi participant que integra la Xarxa Esportiva de la Marina Alta.

            “El motiu de organitzat aquesta exposició ha estat el tractar de donar-li calor a un esdeveniment en els que hem tractat de bolcar-nos com a Ajuntament per tal de donar la major rellevància i difusió a l’esport de la Marina Alta en el que comptem ja amb grans representants a nivell professional” ha justificat el regidor pegolí d’Esports, per a agrair al personal municipal amb el tècnic d’Esport, Josep Llorca, al cap la seua implicació .

            Per la seua banda, Castellà ha emmarcat la col·laboració entre la cultura i l’esport per tal de donar-li la màxima difusió als Mini Jocs que acull el municipi “dins del treball transversal portat a cap en els últims quatre anys des de totes les Regidories, que s’han involucrat per a un treball conjunt que permeta situar al nostre poble com a referència”. 

            La torxa olímpica, que recorre aquest dies el tram final dels dinou municipis participants, té previst arribar a la plaça Maria Cambrils de Pego demà dijous a les 11 del matí, per a ser portada en relleus pels alumnes de 5 i 6é de primària i els de 1 i 2 d’ESO del municipi fins a la plaça de l’Ajuntament on tindran lloc els parlaments de benvinguda que donaran per oberts els Minijocs 2023, encara que la competició en sí no s’iniciarà fins el divendres 19 per als esports d’equip. En aquesta mateixa jornada, a les 20 hores, està prevista la cerimònia inaugural.

            El calendari i horaris de les competicions de les diferents modalitats por consultar-se en la web www.macma.org/esports. 

<<< Tornar a la portada