Liam Bek i Cindy Van Gerwen s’adjudiquen la mitja marató del Gegant de Pedra d’Ondara 2024

  • Liam Bek i Cindy Van Gerwen s’adjudiquen la mitja marató del Gegant de Pedra d’Ondara 2024
  • Liam Bek i Cindy Van Gerwen s’adjudiquen la mitja marató del Gegant de Pedra d’Ondara 2024
  20/02/2024

Els corredors Liam Bek (C. A. Bèrnia) en categoria absoluta masculina i Cindy Van Gerwen (C. A. Publidom) en la femenina s’han imposat a la modalitat de mitja marató de la  XIV edició de la cursa de muntanya Gegant de Pedra d’Ondara amb respectius cronòmetres de 2 hores, 4 minuts i 3 segons, i 2 hores, 38 minuts i 5 segons.

        Ambdós han estat acompanyats als respectius pòdiums per Llorenç Monserrat   (Entrena Benissa Trail Team) i Alberto Cuenca (Grup Espeleològic Gata); i per Laura Salom(Independent) i Anto Valero (Grup Espeleològic de Gata).

        Pel que fa a la modalitat de esprint les calaixeres han estat configurats en categoria masculina per Dani Mut (Club Atletisme Corremundos) amb un temps d’1 hora 16 minuts i 6 segons, David Pérez (Quatre Gats de Ròtova); i Joaquiin Torres (Entrena Benissa Trail Team); mentre que en categoria femenina ho han fet Jéssica Asensio (C.A. Trencacames) amb un temps d’1 hora, 26 minuts i 36 segons, Katrin Shamburg (C. A. Kamikazes), i Raquel Ruíz (Grup de muntanya Calp).

        Les classificacions locals han tingut com a protagonistes a Isaac Arcos, Marc Giner i Raúl Lara en homes, i Nerea Frasés en dones, tots en la categoria de 14 quilómetres.

El lliurament de trofeus va tindre lloc a l'àrea de l'alberg municipal, per part de l’alcalde, José Ramiro, el regidor d’Esports, Lluís Fornés, i els representants del Club Atletisme Ondara, encapçalats pel seu president, Miguel Moreno.

Des del Club Atletisme Ondara s’han congratulat de poder comptar amb més de cinc-cents participants per a gaudir d'un dia de germanor a la muntanya amb l’ajuda dels  voluntaris que tenien escampats per tota la serra per tal de garantir la seguretat i continuïtat de la prova. En particular han agraït la disposició de la Regidoria d’Esports per a donar-li continuïtat a la prova i el patrocini de Servicolor, Solats J. C.  CRH Management, Fundació Baleària, Allianz Asseguraces-Pep Giner, Masdemilviajes i Publiquatre.

 

<<< Tornar a la portada