Els actes municipals de Dénia seguiran suspesos fins el 31 de gener

Los actos municipales de Dénia seguirán suspendidos hasta el 31 de enero
  12/01/2021

Tots els actes organitzats per l'Ajuntament de Dénia seguiran suspesos fins a final de mes, a causa de les últimes dades d'incidència de la pandèmia a la comarca. La mesura afecta a les activitats culturals i esportives així com les de caràcter presencial que ofereixen Joventut i les Aules de la Tercera Edat. Així mateix, no se celebrarà la benedicció d'animals per Sant Antoni, prevista per al diumenge 17. L'objectiu és "minimitzar el risc de contagi entre la població".

Com ve ocorrent des de finals de l'any passat, el mercat ambulant i el rastre de Torrecremada no es muntaran. A més, romanen tancades les instal·lacions esportives mentre que els parcs infantils de la ciutat continuaran precintats i l'horari de tancament dels jardins de Torrecremada es manté a les 20 hores.

Aquestes mesures podran ser prorrogades en funció de l'evolució de la incidència de contagis. 

Des de l'ajuntament es fa una crida a tots els veïns de Dénia perquè respecten les mesures COVID-19 decretades per la Generalitat Valenciana. Es recomana a la població quese mantinga informada de les últimes novetats a través dels canals oficials i dels mitjans de comunicació. 

Subscriu-te!