Els carros Rolser, més internacionals que mai: l'empresa factura un 5% més gràcies a la seua expansió

Los carros Rolser, más internacionales que nunca: la empresa factura un 5% más gracias a su expansión
  30/05/2024

La internacionalització contribueix al creixement del negoci total i ja suposa un 30% de la seua facturació

 

La companyia trasllada la seua seu oficial dels Estats Units a Vermont, reforçant el seu compromís amb la sostenibilitat

 

Els carros Rolser triomfen entre els joves londinencs esgotant les existències dels magatzems John Lewis

 

 

El grup Rolser ha tancat l'exercici 2023 amb una facturació global que supera els 20 milions d'euros, la qual cosa representa un increment del 5% en comparació amb l'any anterior. En termes de rendiment per categoria, tant els carros, les taules de planxar, com les escales han experimentat un creixement en les seues vendes. 

Els carros de la compra continuen liderant el mercat i representen ja el 86% de la producció, un 6% superior a 2022, mantenint-se com el producte més demandat. No obstant això, destaca el creixement excepcional de les taules de planxar que ha experimentat un augment del 32%, respecte a l'any anterior. A més, amb la finalitat d'oferir productes de qualitat i màxima seguretat, Rolser continua apostant per la I+D+i aconseguint la xifra de 700.000 euros d'inversió en el passat exercici.

Així mateix, la signatura ha consolidat la seua estratègia internacional amb presència en 63 països, sent els seus principals mercats EUA, França, l'Argentina i el Japó. Sens dubte, l'exportació representa un dels factors que més han contribuït al creixement del negoci global i ja suposa un 30% de la seua facturació, un 5% més enfront del passat exercici. Una internacionalització que es reforça amb l'obertura de nous mercats, com el recent ingrés en el de Guatemala, i amb la seua presència en les fires més importants de tot el món, on dona a conéixer els productes nous.

 

LA JOVENTUT LONDINENCA AMB ELS CARROS ROLSER

 

El clar impacte dels mercats internacionals en la facturació de l'empresa ha portat a la companyia a traslladar la seua seu oficial als Estats Units a la localitat de Vermont. Aquesta decisió estratègica es fonamenta en els valors compartits entre aquesta comunitat i Rolser centrats en el suport local, la sostenibilitat i la preservació del medi ambient, a més de millorar la distribució dels seus productes en el mercat canadenc.

D'altra banda, un de les grans fites ha sigut la consolidació de mercats tradicionals com el mercat anglés on, segons un recent article publicat pel periòdic The Guardian, la venda de carros en els coneguts magatzems John Lewis va patir un increment de quasi un 80% des de finals de 2023, esgotant les existències dels models Rolser. Un impacte degut, principalment, a la creixent demanda per part d'un públic jove, que viu a les ciutats i que necessiten realitzar la compra d'una sola vegada.

 

L'EXCEL·LÈNCIA I LA SATISFACCIÓ DEL CLIENT

 

Com assenyalen des de la direcció de la companyia, codirigida per Mireia Server i Vicent Server: "Aquests resultats reflecteixen el nostre compromís continu amb l'excel·lència i la satisfacció del client. Ens sentim especialment satisfets amb el creixement exponencial en els mercats internacionals, on la implantació dels nostres productes requereix un esforç addicional en termes d'informació i adaptació. Uns resultats que ens mouen a continuar treballant amb la finalitat de contribuir al benestar de les persones, amb dedicació i passió per a oferir productes de la més alta qualitat i continuar expandint la nostra presència global”.

Com a part del seu compromís amb el medi ambient, materialitzat en el seu pensament Think Green, l'empresa continua sent un referent en la indústria en demostrar que la responsabilitat mediambiental pot ser tan avantguardista, com a funcional. Així, Rolser compta amb el certificat de “Petjada de Carboni” concedit pel Ministeri per a la Transició Ecològica ja que, el 25% de l'energia utilitzada prové d'instal·lacions fotovoltaiques pròpies i, la resta, de comercialitzadores que subministren exclusivament energia d'origen 100% renovable. 

En relació amb els materials utilitzats en l'elaboració dels seus productes, el 100% del cartó dels embalatges és d'origen reciclat, així com el 90% de l'alumini usat i el 55% dels components plàstics. Cap assenyalar que el seu model Clec Termo Eco 8 Plus, s'ha convertit en el primer carro 100% reciclatge i reciclable del mercat mundial, premiat per això en el 2022 amb el Red Dot Award -un dels guardons de disseny més importants del món-. Tot això amb l'objectiu de promoure un estil de vida més saludable, potenciar el comerç de proximitat i reduir la contaminació. 

En l'àmbit de l'acció social, Rolser ha posat en marxa a cap diferents iniciatives integrades en els seus programes de suport a l'esport femení, com el Trofeu Rolser Raspall Femení, en l'àmbit de la medicina, el foment de l'educació i la cultura, així com en diferents organitzacions de l'àmbit social.

<<< Tornar a la portada