Els coles i instituts de Dénia no renuncien al macropont de març

Los coles e institutos de Dénia no renuncian al macropuente de marzo
  28/02/2021

 

 

El calendari de dies escolars festius es mantindrà a Dénia. A pesar que el govern de la Generalitat havia recomanat que col·legis i instituts obriren les seues portes en la setmana de falles.

Però, clar, això hauria suposat renunciar a un macropont. A veure, el Consell Escolar Municipal havia posat el dimecres 17 i dijous 18 com a festius locals, que s'uniran al divendres 19 i al següent cap de setmana. En total, cinc dies de vacances. I setmana i mig després arribaran les vacances de Setmana Santa i Pasqua. És a dir, 14 dies més sense anar a les aules.

L'explicació que ha donat la regidora d'Educació, Melani Ivars, és que modificar el calendari escolar és costós. Ha afegit una altra raó : "L'esforç que porten fent els docents des de l'inici de la pandèmia i la labor durant el curs també exigeixen un descans, prendre aire per a seguir amb la mateixa força i implicació. Costa creure que estiguem qüestionant que tinguen més o menys vacances. Parlem de drets, de professorat i alumnat, i és normal que no vulguen renunciar".

<<< Tornar a la portada