Canfali Marina Alta

Els regidors del PP de Xàbia donen el 70% de les seues retribucions a Càritas

Los concejales del PP de Xàbia donan el 70% de sus retribuciones a Cáritas
  10/04/2020


Els regidors del grup municipal popular han realitzat una donació del 70% de les seues retribucions per assistències a les associacions de Càritas de *Duanes i el Centre *Històric. En total l'aportació suma 1.000 euros, que es destinaran a pal·liar la urgència social que ha generat la crisi sanitària en el municipi.
    Rosa Cardona, portaveu dels populars, ha assenyalat que “s'estan vivint moments molt crítics i per això han decidit aportar el seu granet d'arena”. Ha matisat que, a més dels quatre regidors que han aportat la seua retribució mensual, l'altre edil sense retribucions també ha aportat la seua part, “la qual cosa demostra un vertader compromís amb les necessitats del seu municipi”.
    Cardona envia un missatge d'ànims a tota la població i destaca l'exemplar comportament que estan tenint els veïns durant tot el confinament. “Una vegada més s'ha demostrat que Xàbia és un gran municipi responsable i solidari duent a terme iniciatives i accions desinteressades en fabricació de material sanitari, màscares o ajudant als que més ho necessiten”, afig

Cercar notícies
Agenda