Els empresaris del sector nàutic publiquen una guia de turisme de la Marina Alta

Los empresarios del sector náutico publican una guía de turismo de la Marina Alta
  17/06/2022

L'Associació de Turisme Nàutic de la Marina Alta (ATNMA) ha editat una guia de turisme nàutica que acaben de llançar al carrer coincidint amb l'inici de la temporada estival en la qual la mar juga un paper protagonista a la comarca. La guia recull molta informació útil i dades de les empreses més representatives del sector. 
    Entre el contingut figura informació turística de la comarca, amb les seues platges més importants, rutes de senderisme, esports nàutics, ports esportius i clubs nàutics. A més, la guia es completa amb un capítol de recomanacions per al manteniment de les embarcacions, un manual de bones pràctiques nàutiques, normes bàsiques per a subministrament de combustible i ús d'amarraments en ports o consells de seguretat i prevenció d'accidents en la mar. 
    El tema mediambiental està també molt present amb la guia de respecte a la Posidònia i recomanacions mediambientals molt útils.
    “Des d'ATNMA hem volgut editar aquesta guia per a complir amb un dels objectius de l'associació, el de realitzar accions que ajuden a la promoció del turisme nàutic, i creiem que amb aqueixa guia ho aconseguim”, assegura Ricardo Burriel, president de l'associació. 
    La guia a més ha sigut traduïda a l'anglés i al francés, i compta amb un directori de les empreses més representatives del turisme nàutic de la comarca, des de lloguer de vaixells i motos d'aigua, empreses nàutiques i d'oci, esports fins a ports esportius, clubs nàutics, gastronomia i assegurances nàutiques.             

La guia s'ha distribuït per totes les empreses col·laboradores, hotels, oficines de turisme, ports i oficines de *rent a car.

<<< Tornar a la portada