Els partits del Botànic rebutgen la proposta per a la creació del port autònom de Dénia

Los partidos del Botànic rechazan la propuesta para la creación del puerto autónomo de Dénia
  03/12/2021
Susana Mut: “El dijous ens peguen la punyalada i el dissabte vénen a fer-se la foto en el D*NA”

Unanimitat a Dénia però marxa arrere a València. La Generalitat Valenciana ha rebutjat la proposta de l'Ajuntament de Dénia de crear el port autònom i que siga gestionat per Port de Dénia. La proposta incloïa també el compliment de l'article 85 de la Llei 2/2014 de 13 de juny, de Ports de la Generalitat, on indica que el 40% de les taxes generades per cada port, hauran de ser reinvertides en ell.

Des del Grup Municipal Ciutadans apunten que el PSPV i Compromís van recolzar aquesta proposta a nivell local i ara fan marxa enrere a nivell autonòmic i amb això “demostren una falta de respecte cap als desitjos de la ciutadania de Dénia”. La portaveu, Susana Mut, indica que “això no pot seguir així i, si aqueix és el pes polític que tenen les agrupacions locals, mal futur ens espera als veïns de Dénia”. “O es posen ferms i emprenem col·lectivament mesurades per a solucionar aquesta aixecada de camisa”, contínua, “o demostraren el seu servilisme cap a uns dirigents socialistes i nacionalistes, que no els importa res el que opinen els deniers”.

Mut ha avançat que traslladarà el seu malestar al secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, en la inauguració de D*na Restaurant. “El dijous ens peguen la punyalada i el dissabte vénen per a eixir a la foto somrients com si no haguera ocorregut res”, insisteixen des de Ciutadans.

La també regidora Estefanía Schwamb ha recordat que “ja avisàrem als grups municipals, que advertiren als seus companys en les Corts Valencianes, de la voluntat política i social envers el Port de Dénia, però sembla que poc ha sigut l'esforç que han emprat. Els seus propis companys no han respectat la decisió dels seus grups municipals”. “Aqueix és el pes”, afig, “de Vicent Grimalt i Rafa Carrió per als seus homònims en la Generalitat, Ximo Puig i Mónica Oltra. Llevat que solament estiguen per a acompanyar-los en els seus paseíllos mediàtics pel Montgó”.

<<< Tornar a la portada