Canfali Marina Alta

Els voluntaris de la jornada de neteja Per una mar neta recullen més de 650 quilograms de residus

Los voluntarios de la jornada de limpieza Per una mar neta recogen más de 650 kilogramos de residuos
  08/10/2019

Prop de 300 persones voluntàries van participar diumenge en la jornada de neteja "Per un mar net", disposades a millorar l'entorn marí de la costa de Dénia. Els participants van col·laborar recollint residus a peu, navegant i també bussejant. En total, durant la jornada de neteja d'ahir es van recollir 661 quilograms de residus, de metalls 305, kg, plàstics, 186 kg, vidre, 98 kg, orgànics 72 kg i les colilles han estat d'alguns milers.

La zona terrestre coberta pels equips de neteja abastava des de la zona més al nord de la platja de Les Bassetes fins a la Punta del Raset; la costa de la Reserva Marina, des de la Marineta Cassiana fins a la platja de les Arenetes; i l'escullera sud del port de Dénia.

Gràcies a la informació proporcionada per Javier Reyes, que el dia anterior, nedant entre els restaurants Mena i Ca Nano, va trobar un motor forabord de grans dimensions en el fons marí, es va muntar un grup de voluntaris per extreure i eliminar aquest element contaminant de les aigües de la Reserva Marina del Cap de Sant Antoni.

Cercar notícies
Agenda