Marinas de España ha rebut el Premi Clúster Marítim Espanyol 2022 a la Comunicació

  • Marinas de España ha recibido el Premio Clúster Marítimo Español 2022 a la Comunicación
  • Marinas de España ha recibido el Premio Clúster Marítimo Español 2022 a la Comunicación
  01/12/2022

 

Aquest guardó vol mostrar l'esforç a potenciar la Marca Espanya, a través de la millora de la qualitat dels ports esportius i turístics

 

El Clúster Marítim Espanyol ha entregat els seus premis anuals en un esdeveniment celebrat en el Real Casino de Madrid. Durant l'acte, la Federació Espanyola d'Associacions de Ports Esportius i Turístics (Marinas de España), representada pel seu president, Gabriel Martínez, ha rebut el premi "Comunicació", pel seu esforç a potenciar la Marca Espanya, a través de la millora de la qualitat dels ports esportius i turístics. A més de per la seua dedicació a vetlar pel desenvolupament del sector en tots els seus aspectes tant tècnics com socials, esportius i mediambientals, posant un especial interés a aconseguir la màxima integració entre els ports i les ciutats.

Aquest premi també ha volgut destacar el compromís de Marines d'Espanya en diversos fronts estratègics per al desenvolupament de les seues activitats, en estreta col·laboració amb el Clúster Marítim Espanyol, la Guàrdia Civil, la Direcció General de la Marina Mercant, Ports de l'Estat i Turespaña, tots ells tendents a la millora de les competències professionals en el sector. "Estem molt agraïts al Clúster Marítim Espanyol per la concessió d'aquest premi. Portem anys treballant a fer visible la importància que tenen els ports esportius i turístics per a l'economia espanyola. A Espanya, el sector de la nàutica d'esbarjo està format per més de 3.500 empreses que representen l'1% del PIB nacional amb un valor afegit brut de 923 milions, i genera més de 100.000 ocupacions. Aquest guardó ens ajuda a continuar esforçant-nos per a aconseguir que el nostre país se situe entre les potències de la nàutica a nivell mundial", assegura Gabriel Martínez.

La resta de premiats d'aquesta edició han sigut: Grup Elecktra (Premi a la Competitivitat), Grup Suardíaz (Premi a la Projecció Internacional), Ormazabal (Premi Tecnologia i Innovació) i Grup Axa (Premi Benestar i Medi ambient).

Prèviament al lliurament de premis, el Clúster Marítim Espanyol va realitzar un desdejuni amb la directora general de la Guàrdia Civil, María Gámez. En la seua intervenció, va destacar la plataforma que han posat en marxa Marines d'Espanya i la Guàrdia Civil per a reforçar la seguretat en els ports esportius i turístics. "La important col·laboració públic-privada, entre Marines d'Espanya i la Guàrdia Civil, ha fet que puguem posar en marxa aquest projecte tan innovador i atrevit, i que a més serà molt beneficiós per a la indústria nàutica. En aquest sentit, Alejandro Aznar, president del Clúster Marítim Espanyol, va felicitar totes dues entitats, per la rellevància que té aquesta iniciativa "en un dels sectors que més contribueix al desenvolupament de l'economia blava".

<<< Tornar a la portada