Masymas Supermercats aportarà l'avituallament saludable al Circuit a Peu a la Marina Alta

Masymas Supermercados aportará el avituallamiento saludable al Circuit a Peu a la Marina Alta
  22/02/2024

La cadena de distribució proporcionarà més de 20.000 pomes i beguda isotònica en les tretze proves

L'alimentació saludable tindrà protagonisme de nou dins de la nova edició del Circuit a Peu a la Marina Alta gràcies a l'aportació de masymas Supermercats, que proveirà un any més els avituallaments de les tretze proves que completen el circuit. El Circuit a Peu Marina Alta constitueix un dels esdeveniments esportius més transcendents de l'any a la comarca, i es desenvolupa entre febrer i juny per 12 municipis.
    Masymas Supermercats renova un any més aquesta col·laboració, impulsant l'alimentació saludable entre la població mitjançant el subministrament de més de 20.000 pomes i beguda isotònica en les diferents carreres del circuit. 
    La directora de màrqueting i comunicació de masymas, Noelia Fornés, assenyala que “estem encantats de col·laborar un any més amb el Circuit a Peu, sobretot després de veure el bon acolliment que té aquesta iniciativa saludable i que sumem al nostre compromís per l'alimentació sana i l'esport”.
    Per part seua, el president del Circuit a Peu, Juan Zaragozí, ha agraït el suport reiterat de masymas Supermercats ja que “sempre han sigut ací i ens han donat suport des del primer moment. Ens encanta tindre objectius comuns amb masymas com la sostenibilitat i la realització d'accions saludables”.
Masymas Supermercats es manté actiu amb iniciatives d'impuls a l'alimentació saludable i contra el desaprofitament alimentari com són “To good to go” per a traure lots de productes amb data pròxima a la caducitat i “Setmana contra el desaprofitament”, que tracta de conscienciar sobre el desaprofitament d'aliments.

<<< Tornar a la portada