Max Meunier internacionalitza el Centre d’Exposicions de Pego amb la mostra “De la realitat a la imaginació”

Max Meunier internacionaliza el Centre d’Exposicions de Pego con la muestra “De la realidad a la imaginación”
  07/02/2024

El Centre Municipal d’Exposicions de Pego ha fet un nou pas cap a la seva internacionalització amb l’acollida de la mostra pictòrica “De la realitat a la imaginació” de lartista belga Max Meunier.

La inauguració ha estat compartida pel regidor de Cultura, Josep Mengual, per subratllar que aquesta exposició és la millor prova de la predisposició a obrir les instal·lacions municipals a diferents manifestacions culturals, que permetin un enriquiment recíproc i intercanvi de les diferents sensibilitats artístiques que conflueixen a la societat pegolina. "És un orgull per a Pego comptar amb una mostra d´un descendent del gran artista internacional Constantin Meunier" ha afirmat per subratllar el caràcter integrador del municipi que emergeix especialment en el vessant cultural.

Per la seua part, l'autor explica l'emmarcament de la configuració de l'espai al voltant d'un primer apartat integrat per obres realistes plasmades al llenç tant a l'oli com a l'acrílic que s'ubica a l'esquerra de les dependències, un apartat figuratiu aconseguit a partir de la superposició de la imatge al centre on emergeix una imaginació, que es manté al terç de la dreta on la plasmació de les idees sobre llenç, cartró i fusta adquireix un to més reivindicatiu.

L'antic galerista de Brussel·les es defineix com “un caricaturista seriós de la bogeria que surt de cadascú de nosaltres” per incidir en la recerca constant del que és irreal i la maduresa en la seva trajectòria, sense oblidar que concedeix importància al detall.

Meunier ha elogiat les possibilitats que atorga el Centre Municipal d’Exposicions del carrer Hospital per acollir tot tipus de mostres artístiques en una clara aposta per la diversitat cultural.

<<< Tornar a la portada