Canfali Marina Alta

Monsonís presenta al seu equip de treball per presidir la Junta Local Fallera de Dénia i assegura que es concentrarà en què el Museu Faller siga una realitat

Monsonís presenta a su equipo de trabajo para presidir la Junta Local Fallera  de Dénia y asegura que se concentrará en que el Museu Faller sea una realidad
  11/04/2019

Il·lusió i nous reptes. Amb aquesta filosofia el candidat a la presidència de la Junta Local Fallera de Dénia, José Antonio Monsonís, qui va començar la campanya de cara a l'elecció de la Junta Local Fallera fa unes setamanes. Assegura afrontar aquest camí "amb un equip renovat respecte a la Junta sortint, ple de cares noves, però també amb persones de molta trajectòria i experiència en les Falles de Dénia.
En aquest nou projecte està acompanyat per: Fran Martínez, Inma Martínez, Irene González, Joaquina Ripoll, Yovana Balaguer, Juanjo Bañuls, Juan Villalba, Manolo Clavel, María Amparo García, Oliver Koch, María José López, Ángel Serrano, Josefa Català, Pilar Ramírez, Rosa Moncho, Rosa Piqueras, Silvia Gallego, Antonio González i Juan Carlos Molina.
Quant al seu programa de propostes al·ludeix a un conjunt d'intencions "per a la renovació de la JLF, fruit del consens entre tots els membres de la candidatura", segons ha explicat el mateix Monsonís.
El candidat a la presidència ha assenyalat que "tot i certes veus malintencionades, el seu programa no pretén tombar la feina feta per l'anterior Junta, ara en funcions. És un programa que pretén millorar el manifestament millorable, assumir nous reptes, com el nostre lema reflecteix, i donar continuïtat a tot el que s'ha fet bé en aquests dos anys ".

Cercar notícies
Agenda