Més de 600 remers competiran en la Regata Lliga Suma- 35 Trofeu Verge dels Desemparats 

Más de 600 remeros competirán en la Regata Liga Suma- 35 Trofeo Virgen de los Desamparados 
  02/04/2024

El Port Esportiu i Turístic Marina Dénia acull la IX Regata Llaüt Mediterrani Lliga Suma -35a edició del Trofeu Verge dels Desemparats, que se celebra el diumenge 14 d'abril. El director de Marina Dénia, Gabriel Martínez, ha donat l'enhorabona al Club de Rem Marina Dénia” pels reconeixements obtinguts en la passada gal·la de l'esport”. “És admirable el que este club aconseguix i és un orgull per a Dénia”, ha comentat Martínez. Marina Dénia.

El camp de regates estarà situat en el passeig de Marina Dénia. Les mànegues començaran a les 9 hores i finalitzaran a les 14 h. Competiran clubs de la Comunitat Valenciana, des de València a Torrevieja, repartits en les categories Infantil, Cadet, Juvenil, Absolut i Veterà, tant masculí com femení. L'equip Absolut recorrerà una distància de 1.400 metres amb tres virades, les categories Juvenil i Absolut i Cadets, Infantils i Veterans 700 metres amb una virada. “El nostre objectiu és revalidar el títol de lliga, tant masculí com femení, per això els nostres entrenaments són tan intensos”, ha explicat Vanessa Nicolau, tresorera del Club de Rem Marina Dénia.

El lliurament de trofeus es realitzarà a les 15 hores i "esperem que el temps ens acompanye per a poder-la fer i gaudir de l'ambient que es genera en este passeig", ha assenyalat Vanessa Nicolau. Per part seua, el regidor d'Esports, Valen Alcalá, ha dit que este club és un referent per a Dénia i ha volgut donar les gràcies per aportar per l'esport nàutic"

La regata està organitzada pel Club de Rem Marina de Dénia, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Dénia i Marina Dénia i el patrocini de la Fundació Baleària, Pináutica, El Marí, Restaurant Mena, Blue Garden Dénia, Quique Dacosta Restaurants i Alucardona.

 

<<< Tornar a la portada