Música i coreografies ambienten la presentació de la comissió de festes 2019 d’El Verger

  • Música i coreografies ambienten la presentació de la comissió de festes 2019 d’El Verger
  • Música i coreografies ambienten la presentació de la comissió de festes 2019 d’El Verger
  03/08/2019

 

Dedicades a la Verge del Roser, faran dels moros i cristians el principal reclam

 

La presentació de la comissió 2019 de El Verger ha estat ambientada per música i coreografies per a dinamitzar el que suposa l’inici del compte enrere cap als festejos que la vila celebrarà del 9 al 16 d’agost en honor a la Verge del Roser.

            L’alcalde, Ximo Coll, acompanyat de la regidora de l’àrea, Inma Pericàs, ha comparegut per a lliurar les bandes i pins acreditatius a Aitana Soto Puig, Joan Cervera Buigues, Llorenç Alcaraz Femenia, Manel Gasquet Morera, Mar Pérez Sala, Marc González Rodríguez, Maria Puchol Tur, Oriol Costa Álvarez i Ruth Montaner Reyes.

            Així mateix, han fet presència dalt de l’escenari els festers menuts Ángels Ferrer García, Borja Marí Medina, Carla Barber Pastor, Daniella Garcia dela Reina Ruthman, Elisa Martínez Pineda, Emma Martínez Sola, Eric Pou Pérez, Inés Campo Pascual, Inis Pérez Almiñana, Javi Cano Aibar, Joan Caselles Doménech, Júlia Camarasa Puigcerver, Leire Garcia Garcia, Luca Gutiérrez González, Lucía Pastor Santamaria, Lucía Sola Carrasco, Marc Armell Català, María Pascual tomás, Marta Sola Fornés, Nahia Pelús Garcia, Pere Ern Vives i Rares Andrei Arion.

            Les festes tindran el seu inici formal el dissabte 10 amb l’entrada de la murta i el llançament del coet des del balcó de l’Ajuntament, després de què la vespra la capitana mora Marrakech i la cristiana Templaris protagonitzen l’ambaixada.

            El programa en aquest tram inicial de les festes és el següent:

 

DIVENDRES 9

            - A les 20.30 h.: Concentració del bàndol moros davant del Centre Social i el cristià a la plaça de l’Ajuntament.

            - A les 21 h.: Eixida del bàndol moro acompanyat per la colla l’Esclat des del Centre Social fins a la plaça de l’Ajuntament on estarà ubicat el castell guardat pel bàndol cristià. A continuació celebració de l’ambaixada i capitulació cristiana.

            - A les 22 h.: Sopar popular de germanor organitzat pel Consell Moro i Cristià i les capitanies 2019 filà mora Marrakech i cristiana Templaris a la plaça Major.

            - A les 0.30 h.: Discomòbil amb Forever Bunker: Andrew bb2b i Dj Jordi, Oscar Waaten, Dj Mitch Van Steveren i Roberto Sanxisto. Organitzat pel Consell Moro i Cristià i les capitanies 2019.

           

DISSABTE 10

            - A les 12 h.: Volteig general de campanes.

            - A les 19 h.: Entrada de la murta acompanyada per Tocant i Rodant i la colla l’Esclat des de la plaça Rei Jaume I fins l’Ajuntament on es procedirà a la lectura del pregó i al llançament del coet anunciador de l’inici de les festes al balcó de l’Ajuntament.

            Demanem que les quintades, penyes, associacions, filades i demés acudisquen a gaudir de l’acte inaugural de les festes 2019

            - A les 22 h.: Nit de paelles al carrer Major, hi haurà repartiment de cadires, taules, llenya i tot el necessària per a fer una paella amb prèvia inscripció a l’Ajuntament.

            - A les 0.30 h.: Gran revetlla amenitzada per l’orquestra La Pato a la plaça Major.

<<< Tornar a la portada