Murla, amb Giner i Nacho, guanya la final de la Lliga d’Escala i Corda 

Murla, amb Giner i Nacho, guanya la final de la Lliga d’Escala i Corda 
  17/03/2024

El títol de la Lliga d’Escala i Corda 2024 se’n ha vingut cap a la comarca de la Marina Alta. La parella formada per Giner i Nacho, en representació de l’equip de Murla, ha imposat tot el seu potèncial per endur-se la final disputada este diumenge a la catedral de la pilota valenciana, el Trinquet Pelayo de València, davant José Salvador, Conillet i Monrabal, de Vila-real, per un contundent 60-30. 

La parella de Murla ha encadenat amb aquest triomf la desena victòria consecutiva en la competició i la més important, la que li atorgava el títol de campions després de mantindre’s invicta durant tota la temporada.

La partida s’ha trencat en l’iguals a 25, després d’un primer joc de pràcticament quinze minuts i altres tres en què ambdós equips anotaven des del dau i la brega era d’allò més igualada. Però en eixe moment, amb empat a dos jocs, Giner i Nacho sumaren el parcial des del rest, i el colp moral va deixar noquejats als membres del trio, que començaven a dubtar de les seues opcions reals de superar una parella titànica.

La final ha tingut un clar ambient “mariner”, amb la presència de l’alcalde de Murla, Juan Fernando Giner, el president de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines, i el director general de Supermercats Masymas, José Juan Fornés, entre els representants de les institucions que col·laboren en la Lliga.

<<< Tornar a la portada