Naix l'Associació Teulada Moraira Contra el Càncer 

Nace la Asociación Teulada Moraira Contra el Cáncer 
  17/12/2021

Teulada Moraira Contra el Càncer és una associació sense ànim de lucre que recull el testimoni de la gran labor realitzada en aquest municipi en pro de la lluita contra aquesta malaltia. L'objectiu no és un altre que continuar treballant, a través d'activitats de valoració social, en l'ajuda a malalts i a familiars de càncer de la nostra localitat.
    La seua màxima motivació és i serà que “tots els esforços i recursos generats per l'activitat de l'associació puguen anar dirigits a afavorir totes aquelles persones, col·lectius o iniciatives que redunden de manera directa a malalts o familiars de Teulada Moraira”.
    D'altra banda, l'associació ha volgut informar que es constitueix amb caràcter obert, per la qual cosa qualsevol persona que desitge participar o col·laborar en l'activitat de l'associació serà benvinguda.
    Finalment, i aprofitant aquestes dates, l'associació serà present en el mercat de Nadal de Teulada, diumenge que ve 19 de desembre. Aquesta serà una de les seues primeres activitats de recaptació de fons i que aprofitarà també per a presentar-se davant la ciutadania.

<<< Tornar a la portada