Nerea Mallol (Compromís) renuncia a l’acta de regidora de l'Ajuntamernt d'Ondara per motius personals en el plenari ordinari de març

Nerea Mallol (Compromís) renuncia a l’acta de regidora de l'Ajuntament d'Ondara per motius personals en el plenari ordinari de març
  28/03/2024

La regidora per Compromís a l'Ajuntament d'Ondara, Nerea Mallol Lorenzo, que actualment es troba en situació de baixa mèdica, ha presentat la renúncia a l’acta en el ple ordinari de març adduïnt motius personals. Mallol que va entrar com a regidora del grup municipal de Compromís en les eleccions del 27 de maig de 2023, formava part de l’equip de govern PSPV-Compromís i tenia delegades les Regidories de Compres i Contractació, Règim Jurídic i Interior, Personal, Igualtat i Dona, Atenció Social i Cultura.

        La renuncia s’ha abordat com un dels punt de l’ordre del dia, sense estar ella present, per fet de trobar-se de baixa.

Tant el regidor de Compromís, Lluís Fornés, com l’alcalde, José Ramiro, han tingut paraules d'agraïment a Nerea Mallol pels nou mesos compartits en l’equip de govern. Fornés ha agraït el treball realitzat tant a nivell personal com del col·lectiu en el desenvolupament dels departaments que tenia al seu càrrec en els últims mesos.

Per la seua banda, Ramiro ha destacat l’empenta, la il·lusió i la força de Mallol a  l’hora d’impulsar projectes en l'àmbit de la Igualtat, com la Fira Feminista, la campanya de revisió de les parelles, o els primers premis “Amb veu de dona”; així com la intensa programació cultural del poble amb novetats com la inclusió d’Ondara en el festival Barnasants; i també el seu dinamisme en l’àmbit dels Serveis Socials, on ostenta la vicepresidenta de la MASSMA.

 

ÀNGELS GRIMALT NOVA REGIDORA

 

La formalització de la renúncia inicia el procediment legal oportú per a designar la pròxima regidora per Compromís a l'Ajuntament d'Ondara. Segons es va confirmar al ple, la persona que la formació valencianista inorporarà és Àngels Grimalt Vives, com a número 4 de la candidatura de Compromís en les passades eleccions municipals de 2023. Així mateix s’ha informat que Grimalt assumirà les competències de Igualtat i Dona, Atenció Social i Cultura, que fins ara tenia Mallol delegades, mentre que les Regidories de Compres i Contractació, Règim Jurídic i Interior, passen ara a Jordi Dominguis, i la de Personal a  Lluís Fornés, ambdós de Compromís.

<<< Tornar a la portada